Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-19 of 19 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-06Aktivitas Antioksidan, Kadar Protein, dan Gula Reduksi Yoghurt Susu Kambing dengan Penambahan Sari Apel Manalagi (Malus sylvestris)Puspitarini, Oktavia Rahayu; Susilowati, Sri
2021-11Effect of Change in Moisture Content of Sumatra Forest Honey on Total Sugar, Electrical Conductivity and ColorHidayat, S A; Susilo, A; Masyithoh, Dewi
2020-06Identifikasi Total Protein dan Fraksi Protein Induk Kambing Peranakan Ettawah Beranak Kembar dan TunggalPutri, Gusfarisa Rafika; Mudawamah; Sumartono
2020-09-05Pengaruh Pupuk Daun “Organik” terhadap Komposisi Kimiawi dan Kecernaan Rumput Gajah (Pennisetum purpureum CV. Hawaii)Muwakhid, Badat; Ali, Usman
2023-04-10Pengaruh Level Pemberian Starbio Terhadap Nilai Cerna Jerami Pada AmoniasiMuwakhid, Badat; Rifa'i; Subagyo, Joko
2021-07-01Feed Conversion and Economic Value on the Use of Concentrates in TMR (Total Mixed Ratio) Feed in Lactation Dairy CattleMuwakhid, Badat; Ali, Usman; Sholikah, Nisa’us; Mardhotillah, Ach. Bagus Adhiluhung
2023-02-01THE EFFECT OF ENCAPSULATED LACTOBACILLUS SALIVARIUS PROBIOTIC ON PROTEIN EFFICIENCY RATIO AND CHEMICAL QUALITY OF RABBIT MEATMuwakhid, Badat; Kalsum, Umi; M. Farid, Wadjdi; Pratama Mahardhika, Brahmadhita
2020-12-10Pengaruh Interaksi Antara Tingkat Penggunaan Trichoderma Viride Dan Lama Inkubasi Terhadap Kandungan Kimiawi Dan Kecernaan Limbah Garut (Maranta Arundinucca)Muwakhid, Badat
2021-12-01Pengaruh Level Penggunaan Trichoderma Viride Untuk Fermentasi Jerami Padi Teramoniasi Terhadap Kualitas Nutrisi dan Tingkat KecernaanMuwakhid, Badat